logo

De CDVI GROUP stopt de productie van ATRIUM A22-toegangscontrolesystemen en schakelt volledig over naar A22K. Dit nieuwe model garandeert een nóg krachtigere en veiligere oplossing voor toegangscontrole.

Groot nieuws

De maatschappij doorgaat ingrijpende veranderingen, en daarmee wijzigen ook de beveiligingsbehoeften. Bedrijven zoeken meer veiligheid, meer zekerheid dat hun gebouwen niet zomaar kunnen worden betreden.

Aan die noden wil CDVI Group nog beter tegemoetkomen. Daarom kondigen we met trots aan dat vanaf 15 april 2024 de volledige productie van het A22 toegangscontrolepaneel overgaat naar het A22K toegangscontrolepaneel.

Een volgende stap

Sinds de eerste introductie op de markt in 2016 is de A22 een essentieel en centraal onderdeel van de CDVI-catalogus. De A22 vormt het hart van het ATRIUM- toegangscontrolesysteem en heeft ons in staat gesteld om te groeien, te leren en te verbeteren op dit gebied.

Nu zijn we klaar voor de volgende stap. De volgende generatie van de A22, de A22K, werd gelanceerd in 2021. Met dit nieuwe model kunnen we end-to-end geëncrypteerde toegangscontrole van militaire kwaliteit aanbieden. In dit tijdperk van verhoogde bezorgdheid over gegevensbeveiliging biedt de A22K een robuuste en krachtige oplossing.

Daarom zullen we de A22 na 15 april 2024 niet meer produceren. Bestellingen worden geaccepteerd tot deze datum, maar niet erna.

Nog vragen?

Geen nood: de A22K is volledig achterwaarts compatibel met alle eerdere A22-installaties. Als je verdere vragen hebt over de A22 of de A22K, staan we je graag te hulp.

A closeup of a man sitting in front of a laptop holding and using a mobile phone to contact technical support

Wees als eerste op de hoogte

Schrijf u in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en u bent als eerste op de hoogte van al onze nieuwste producten, aankondigingen, aanbiedingen en wedstrijden.